Kush jemi ne?


TOPLAJM është organizatë joqeveritare që merret me zhvillimin dhe mbështetjen e medieve.

TopLajm dhe stafi i saj janë të specializuar në fushën e medieve online.

Anëtarët e kësaj organizate përbëjnë shumicën e elitës gazetareske në Kosovë.